(HABER MERKEZİ)- Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı Bolu’da faaliyet gösteren yurt yöneticileriyle toplantı gerçekleştirdi.

BAİBÜ Rektörlük binasında Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başkanlığında gerçekleşen kahvaltılı toplantıya; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Aydın Him, Genel Sekreter İhsan Ağcan, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Kürtül ve Bolu’da faaliyet yürüten özel yurt yöneticileri katıldı.

Toplantı gündeminde üniversite öğrencilerinin ekonomik, sağlıklı ve güvenli ortamda barınma konusu ele alındı. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler müdürlüğe bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün Bolu yurtları hakkında kapasite ve imkanları bilgisini verdi.

Bolu’da faaliyet gösteren özel yurt yöneticileri de mevcut durumları hakkında bilgiler aktardı. Rektör Alişarlı resmi ve özel yurtların desteklenmesinin önemine vurgu yaparken Üniversitenin eğitim kadrosuyla sosyal etkinlik ve eğitim gibi konularda iş birliğine açık olduğunu dile getirdi. Rektör Alişarlı öğrencilerin faydası hedefiyle gerçekleştirilen toplantı davetine katılan yurt yöneticilerine teşekkür etti.