(HABER MERKEZİ)- BAİBÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Nurmelek Çelik’in hazırladığı ve gönüllülük çalışmaları içeren “Denizde Damla Olmak” adlı dergi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yayım platformunda yer aldı.

Nurmelek, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğr. Gör. Bahar Akbulak’ın Sayfa Tasarımı dersinde final ödevi olarak dergi tasarımı yaptı. Dergide; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği ve Bakanlığın yürüttüğü Damla Gönüllülük Hareketinin tanıtımı ile gönüllülerin yazılarına yer verdi. Denizde Damla Olmak adlı dergi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yayım platformunda yer aldı.

Bir buçuk ay emek verdiği derginin Bakanlıkça yayımlanmasından mutlu olduğunu vurgulayan Nurmelek, “Hayatımın kırılma noktalarından biri olan Damla Gönüllülük Hareketi’nden yola çıkarak dergimi yapmak istedim. Dergimde birçok gönüllü arkadaşımın anıları, deneyimleri yer alıyor. Bu süreçte, dergimin baştan sona tasarımlarıyla bana yön veren Bahar Akbulak hocam başta olmak üzere bütün gönüllü arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.” diye konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ