BATIKAF için Bolu’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, AK Parti Bolu İl Başkanlığını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Haber: Oğuzhan Eke – Burhan Yeşiltaş

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde, BATIKAF fuarı başladı. Fuar için Bolu’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, AK Parti Bolu İl Başkanlığını ziyaret ederek, basın mensupları ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve yönetimi ile sohbet eden Bakan Yardımcısı Dursun, ilçe teşkilatları ile de görüştü.

“ZİYARET EDEREK, MEMNUN ETTİLER”

Toplantı sırasında bir açıklama yapan İl Başkanı Suat Güner, ziyaret için teşekkür ederek, “Bugün şehrimizde birçok misafirimiz vardı, sağ olsun bakan bey de BATIKAF açılışına iştirak etti. Güzel bir organizasyona bizler de şahitlik ettik. Bu vesileyle Sayın Bakan’ım davetimizi geri çevirmedirler.  Bizleri de kendi aile çatımız olarak gördüğümüz AK Parti İl Başkanlığında ziyaret ederek, memnun ettiler. Teşekkür ediyoruz kendilerine. Teşkilat ve ilçe başkanlarımızla da bir toplantımız olacak. Orada da hem talepleri dinleyip hem beraber istişare edeceğiz.  Hem önümüzdeki süreçle ilgili hem de geride bıraktığımız zamanla ilgili” dedi.

“ÖNERİLERİ DİNLEMEKTE VARIZ”

Misafirperverliği için Güner’e teşekkür eden Bakan Yardımcısı Dursun ise talepleri dinleyeceklerini belirterek, “Bolu’dayız. ‘Bolu’ya şu kadar yatırım yaptık.’ Benim prensibimde bu yoktur. Yani çok yatırım yapıyoruz, Sayın Cumhurbaşkanım, Bakanlarımız açıklıyor. Biz diyelim ki, ‘Bizden daha ne istiyorsunuz?’ Siz de yarışta nasıl olabilirsinizi anlatalım. Belki göremediğimiz, sizin ihtiyaçlarınız vardır. Aslında yönetici ihtiyacı önceden kestirip hizmete sunsa çok daha mükemmel olur. Ama nihayetinde bizler de insanız, belki öngöremeyebiliriz. Bu konuda önerileri dinlemekte varız diyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim