HABER

BAKAN YARDIMCISI METİN, ZONGULDAK’TA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Abone Ol

Zonguldak’a giden Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile bir araya gelerek, şehirdeki çalışmalar hakkında istişareler gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Zonguldak’ta bir takım çalışmalar gerçekleştirdi. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı beraberindeki heyetle beraber ziyaret eden Bakan Yardımcısı Metin, Zonguldak’ta yürütülen tarım çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Metin, ilin kalkınmasına adına yetkililerle istişarede bulundu. Çalışmalarını sosyal medya hesaplarında “Kara Elmas diyarı Zonguldak'ta güne merhaba dedik” notuyla paylaşan Bakan Yardımcısı, “Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli’nin riyasetinde Zonguldak ilimizin toprağına, suyuna değer katan tüm kurum temsilcilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Cemalettin Çataklı’nın annesi, Ayşe Çataklı’nın cenazesine de katılan Metin, " Zonguldak Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. Cemalettin Çataklı’nın kıymetli valideleri merhume Ayşe Çataklı'yı Hakk'a uğurladık. Allah rahmet eylesin” dedi.