(HABER: ASLI AKIŞ) -İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bolu’nun da bulunduğu 16 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 99 zehir taciri yakalandığını bildirdi.

Zehir ticaretine peş peşe düzenlenen operasyonlarla darbe indirilmeye devam ediyor. Son olarak 16 ilde düzenlenen operasyonda 99 uyuşturucu taciri yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Zehir tacirleriyle mücadelemiz aralıksız sürecek” mesajı vererek son operasyonun detaylarını paylaştı.

Zehir tacirleri ile mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirten Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda;  “Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, çeşitli miktarda metamfetamin, esrar ve uyuşturucu hap ele geçirildi, 1 kişi yakalandı. Operasyonları düzenleyen Kahraman Polislerimizi ve Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum.” Dedi.

Yerlikaya, il il ele geçirilen uyuşturucuları da açıklarken paylaşımına şu notu da  düştü:

"Zehir tacirleriyle mücadelemiz aralıksız sürecek! Aziz milletimiz bilsin ki: Her an enselerindeyiz ve hiçbirine göz açtırmayacağız! Zehir tacirlerini adalete teslim etmeye kararlıyız."

Editör: Servet GÖKÇEK