(HABER: Servet Gökçek) - Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti, Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar’ı ağırladı.

Ziyarette ilk olarak Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker, “Yeniden Refah Partisi son zamanların özellikle genel seçimlerden beri yükselişte olan bir parti. Adaylığınız hayırlı olsun.” dedi.

BGC Başkanı Minisker’in ardından Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, seçim çalışmalarına dair bilgiler verdi.

“ADAM KAYIRMAYAN, İHALEYE FESAT KARIŞTIRMAYAN BELEDİYE OLACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Merhum Necmettin Erbakan’ın 1994 yılındaki belediyeciliği üzerinde değerlendirme yaparak; “Bizim zaten Yeniden Refah Partisi, Erbakan hocamız zamanında 94 belediyeciliği zaten bir örnek teşkil ediyor. Bu belediyecilik nedir? Rant, ihaleye fesat karıştırma, belediyelerin hizmetlerini torpilsiz, adam kayırmadan, hatta liyakat diye söyleniyor ama biz bunu ehliyetli liyakat olarak algılıyoruz. Çünkü bir insan, her zaman aynı örneği veriyoruz ama çok iyi bir cerrah olabilir. Liyakat sahibi olabilir ama ahlakı yoksa ehliyeti yoksa bu uzmanlığını organ kaçakçılığı naklinde kullanabilir. O yüzden biz liyakatı ehliyetli liyakat olarak değerlendiriyoruz. Bütün belediyemizde bunların hepsi olacak” dedi.

“ERBAKAN HOCAMIZIN BİZE ÇİZDİĞİ YOLUN ÜSTÜNE EKLEYEREK KATMA DEĞER KATACAĞIZ”

“Bir de belediye çalışanlarında işini hakkıyla yapan kim varsa hepsi işinde devam edecek. İşini yapmayan, eksik yapan bizden dahi olmuş olsa değişecek. Adil düzen, adil paylaşımla kazanılan parayı halkımıza harcanacağı bir yönetim sistemini getireceğiz. Bunun üzerine çalışmalarımız devam ediyor. Hatta Erbakan hocamızın bize çizdiği yolun üstüne ekleyerek katacağız. Bunlara devam edeceğiz. Bunların karşılığını da alıyoruz. Bizleri gören artık bir refah gelsin. İyi insanlar gelsin. Dürüst insanlar gelsin. Ahlaklı bir belediyecilik olsun. Bu yolda uğraşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: Servet GÖKÇEK