(HABER: MEHMET ŞAHELKATMIŞ)- İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen’in seçim çalışmaları dolayısıyla gerçekleştirdiğini ziyaret esnasında Başar Şengül isimli genç, parti rozeti istedi. Şen, gençlerin İYİ Parti’ye olan ilgi ve duyarlılığından etkilendiğini belirterek; “Gençlerin ilgisi bizi de heyecanlandırıyor. Gençliğimizin umudu İYİ Parti’dir” dedi. 

İYİ Parti teşkilatı yerel seçimlere bir ay kala sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günün her saatinde başka bir ziyaret ve etkinlik yapan İYİ Parti teşkilatı Gölyüzü Mahallesinde esnaflarla bir araya geldi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen’in esnaf ziyareti gerçekleştirdiği sırada Başar Şengül isimli genç Şen’in yanına geldi. kısa süre devam eden sohbetin akabinde Şengül,  “Başkanım parti rozetinizi bana verir misiniz?” diyerek talepte bulundu.

Gencin talebinden mutlu olan Şen, Başar Şengül’ün İYİ Parti hakkında neleri merak ettiğini sordu. Başar,  özellikle milli konularda olan hassasiyetini dile getirerek İYİ Parti’yi yakından takip ettiğini söyledi.

“ONLARIN HEYECANI BİZLERE GEÇİYOR”

Gencin yorumuyla duygulanan Şen, Başar Şengül isimli gençle yaptığı keyifli sohbetin ardından değerlendirmede bulunarak; “Gençlerimizin partimize ilgi göstermesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bizi merak ediyorlar, ne yapmak istediğimizi anlamaya çalışıyorlar. Onların heyecanı bizlere geçiyor. Sahada çalışma azmimiz artıyor. Bu ülkeye olan sorumluluklarımızı, neden İYİ Parti’de olduğumuzu hatırlayarak tazelenmiş oluyoruz. Başar kardeşim gibi kardeşlerimizin sayısı artsın. Milli manevi konulara olan hassasiyeti yüksek gençlerimiz İnşallah kendi istekleri doğrultusunda bu parti saflarında mücadele etsinler. İYİ Parti gençlerin umududur.” İfadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ