Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İlkay Bağatır, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bolu SMMM Odası Başkanı Bağatır mesajında; “Bir toplumun gelişmişliği, dünyadaki konumu, o ülkenin eğitim kalitesiyle bağlantılıdır. Ekonomik ve toplumsal alanlarda gereksinim duyduğumuz köklü değişimlerin gerçekleştirilmesinin temeli eğitimle sağlanır.

Bu yolda öğretmenlerimiz, en zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimsemektedir. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimiz, aydınlanmanın ve gelişmenin neferidir.

24 Kasım Öğretmenler Gününün eğitim sisteminde yaşanan sıkıntı ve sorunların çözümüne başlangıç olması ve öğretmenlerimizin kutsal görevlerini huzur içinde gerçekleştirmesi en büyük beklentimizdir. Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, Cumhuriyeti koruyacak ve yaşatacak nesiller yetiştirmek için mücadele eden tüm öğretmenlerimize başarılar diliyor, Öğretmenler Gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim