(HABER: Emine Arzu Bayseç) - Bolu Belediyesi 5 yılda şehir merkezini tasarruflu aydınlatma sistemleriyle donatıp ışıl ışıl ve güvenli hale getirdi.

Geçmiş dönemde karanlık bir şehir olan Bolu’nun aydınlatma sorunu 5 yılda çözüme kavuştu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla şehrin ana caddeleri, bulvarları ve sokakları toplam 300 adet modern ve tasarruflu aydınlatma direği ile donatıldı. Bu sayede şehir merkezi ışıl ışıl oldu, güvenlik sorunu kalmadı, Bolulular huzur ve güven içinde sokaklarda özgürce yaşamaya başladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulundu.

 “ŞEHRİMİZİ MODERN VE TASARRUFLU AYDINLATMA DİREKLERİYLE DONATTIK”

Bolu’nun geçmişte karanlık bir şehir olduğunu belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Aydınlatma, bir şehrin güvenliği açısından büyük önem arz ediyor. Bolumuzun en büyük eksikliklerinden birisi de aydınlatma sorunuydu. Çünkü şehrimiz karanlık bir şehirdi. Biz bu sorunu çözmek için şehrimizi modern ve tasarruflu aydınlatma direkleriyle donattık. Toplamda 300 adet aydınlatma direğini ana caddelerimize, bulvarlarımıza ve sokaklarımıza yerleştirdik. Bu sayede Bolumuz 5 yılda ışıl ışıl ve güvenli bir şehir haline geldi. Artık insanlarımız sokaklarda kendilerini güvede hissediyorlar ve bu memnuniyetlerini de sık sık bize iletiyorlar. Bolu halkı 31 Mart’ta yeniden bizleri tercih ederse, aydınlatma çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK