Beypiliç Boluspor, ligin 37’inci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücü hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı beyazlı oyuncular ve teknik ekip, Cumartesi günü oynayacakları maç için öğle saatlerinde kulüp tesislerinden yola çıktı. Kafilede Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da yer aldı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“YAPILMASI GEREKENLER YAPILDI”

Yolculuk öncesinde açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Umutlu bir şekilde gidiyoruz. Kaç gündür futbolcularımızla, teknik heyetle toplantılar yaptık. Ödemelerini yaptık. Kalan maçların primleriyle ilgili futbolcu kardeşlerimizle anlaştık. Onlar bize güveniyor, biz onlara güveniyoruz. İnşallah Altınordu maçına bırakmadan Ankara’dan galibiyetle döneceğiz. Bolu’ya bir bayram havası daha yaşatacağız. Altınordu maçı da bizim kutlama maçımız olacak diye düşünüyorum. Her şey hazır, moraller iyi. Konuşulması gereken her şey konuşuldu. Yapılması gerekenler yapıldı. Artık söz futbolcularda” dedi.

“BİZ SORUMLULUKTAN KAÇMADIK”

Samsunspor maçının ardından Gökhan Karadeniz ile olan diyaloğunun sorulması üzerine Başkan Özcan; “O tamamen bir güven bunalımı oluşmuştu kulüpte. Futbolcular, bizim verdiğimiz sözleri yerine getirdiğini görünce onlarda morallendi. O güven ilişkisiyle ilgiliydi. Keşke daha önce sen bu işlere girseydin dediler. Onlara da anlattım. Yönetimin işlerine karışmayacağım demiştim. Bundan dolayı karışmadım dedim. Taa ki kulübün anahtarını bize bırakıncaya kadar. Biz sorumluluktan kaçmadık. Takım bizim takımımız. Ben de bu takımın taraftarıyım, Belediye Başkanıyım” ifadelerine yer aldı.

“KENDİMİZE YAKIŞAN BİR SKORLA DÖNECEĞİZ”

Antrenör Emre Toraman ise, “Güzel bir çalışma oldu. Samsun maçında galip gelince de keyifli bir hafta oldu. Son 2 haftamız. Yine bir deplasman. Kendimize yakışan bir skorla döneceğiz. Son haftaya bırakmadan bu hafta işi bitirmeye çalışıyoruz. İnşallah gönlümüze göre olur” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim