Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kendi gönlünden geçen ismi de paylaşan Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sandığa gitmesi durumuna; “Hiç kimse konuşmadan sandığa gitsek Mansur Yavaş ve Erdoğan sandığa gitse Mansur Yavaş’ın karşısında yüzde 1 bile şansı yok” yorumu yaptı.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100'de Yüzler Kulübü programında gazeteciler Pınar Işık Ardor, Erdoğan Aktaş ve Hacı Yakışıklı'nın sorularını yanıtladı. Başkan Özcan Altılı Masa'nın aday belirleyememesini eleştirdi, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik değerlendirmeler yaptı.

“GÖNLÜMDEN EKREM İMAMOLUĞU GEÇİYOR”

Başkan Özcan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun aday olması durumunda ona sahip çıkacaklarına işaret ederek;  “Ben Ekrem Bey’in aday olmasını istiyorum. Millet İttifakı veya CHP Ekrem Bey dışında birini aday gösterirse 1 şartla destek vereceğim. Sayın Kılıçdaroğlu aday olursa sahip çıkacağız. Benim gönlümden Ekrem Bey geçiyor. Ekrem Bey seçimi kazanabilir, bu ülkeyi yönetebilir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun kazanamayacağını söylemedim. Ekrem Bey’in daha kolay kazanabileceğine inanıyorum.”  şeklinde konuştu.

“ERDOĞAN SANDIĞA GİTSE MANSUR YAVAŞ’IN KARŞISINDA YÜZDE 1 BİLE ŞANSI YOK”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında da görüşlerini bildiren Özcan; “Bu pazar seçim olsa Mansur Bey çok yüksek bir oy alır. Mansur Bey’i çok severim ama Ekrem Bey kadar Muharrem İnce kadar iyi bir hatip değildir. Dezavantaj olarak değerlendirilebilir. Hiç kimse konuşmadan sandığa gitsek Mansur Yavaş ve Erdoğan sandığa gitse Mansur Yavaş’ın karşısında yüzde 1 bile şansı yok.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim