Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclis toplantısında, Danıştay’ın kendisi ve belediye çalışanları için verdiği kararın olumlu olduğunu ifade ederek, karar dosyasını AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay’a fırlattı.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Meclisi Ağustos Ayı 1’inci Oturumu, Belediye Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında toplandı. Olağan geçen toplantı bir anda hararetlendi. Başkan Özcan, konunun kendisi hakkında yapılan şikâyetlere gelmesi üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay’a tepki gösterdi.

KARARI FIRLATTI

Özcan, hakkında açılan soruşturmalardan aklandığını ifade ederek, “Benim sinirim bozuk olmasa kimin bozuk olacak? Bozuyorsunuz sinirimi… Bak… Ne oldu? Şikâyet edip duruyorsunuz. Al, Danıştay’dan geldi. 4 tane soruşturma izni verilmişti. Ben ne demiştim size, ‘Bunlar hukuksuz kararlar’ demiştim. Al, dördünü de kaldırdı.  Al oku, al…” dedi. Yanındaki karar dosyasını ise AK Parti grubuna doğru fırlattı.

“YÜZÜNE ATTIM DA ORAYA KADAR ULAŞTI”

Özcan, dosyayı Akbay’ın yüzüne çarpmak istediği belirterek, “Okumak istersen kararı yüzüne doğru çarpmak için attım da… Hakim beni haklı bulmuş, beni ve arkadaşlarımı. İftara atarken, iki de bir şikayet ederken iyiydi ne oldu? Yargı kararı o… Senin yüzüne attım da oraya kadar ulaştı” ifadelerini kullandı.

[embed]https://twitter.com/koroglutv/status/1554367586011316224[/embed]

 

 

 

Editör: TE Bilisim