Cumhurbaşkanı seçiminin 2. turu için dün sabah saatlerinde Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan i Meral Özcan ve oğlu Can Özcan ile birlikte oyunu kullandı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan eşi Meral Özcan’la birlikte oyunu kullanmak için Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geldi. İlk olarak vatandaşlarla selamlaşan Özcan çifti, daha sonra 1092 nolu sandıkta oyunu kullandı.

“SANDIK BU NE ÇIKACAĞI BELLİ OLMAZ”

Ailesiyle birlikte oyunu kullanan Başkan Özcan, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek; “Bende bir çok rozet var. Ben daha önce Milletvekili olduğum için bu rozeti takmaya hakkım var. Belediye meclis üyeliği yaptığım için var. Belediye Başkanlığı rozeti var. Bugün de bunu takayım dedim. Totem olsun. İki hafta önce de burada oyumuzu kullanmıştık. Yine aynı şeyi söylüyoruz. Sandıktan çıkacak olan başımızın üstünde.Memlekete hayırlı olsun.” dedi.

“ÜLKEMİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”

Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan ; “Bende sürpriz bekliyorum ama hayırlı olsun hepimiz için, ülkemiz için, çocuklarımız için, gençlerimiz için en güzeli olsun istiyoruz. O yüzden ülkemize şimdiden hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK