Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz’a ilişkin, “Belediye meclis üyesi olduğumuzda, kararlar bile verilmezdi. Kararların verilmesini yasaklamıştı eski başkanları. O eski başkanları dilek temenniler maddesini kaldırmıştı” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediyesi Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz’a ilişkin, Belediye Meclisinde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dikkat çeken ifadeler kullandı. Yılmaz’ın muhalefet partilerine zorluk çıkardığını ileri süren Özcan, şu anki meclis ile geçmiş dönem meclisi karşılaştırdı.

Özcan, meclis üyesi oldukları dönemde, kararları bile kendilerine vermediklerini ifade ederek, “Biz bu sıralarda, gerek ben gerek bazı arkadaşlarım, muhalefet belediye meclis üyesi olarak bulunduk.  Az önce belediye meclis kararlarını okuyor ya arkadaşımız. Bize belediye meclisi kararları verilmezdi, belediye meclis üyesi olduğumuzda. Kararlar bile verilmezdi. Kararların verilmesini yasaklamıştı eski başkanları. O eski başkanları dilek temenniler maddesini kaldırmıştı. Söz alıp, canının istediği zaman konuşmak falan yok. Buradan herkese hakaret ederdi, son çekip giderdi. İşte demokrasinin örneğini görüyorsunuz değil mi? Bu zihniyet ile bu zihniyet arasındaki farkı görüyorsunuz değil mi?” dedi.

Editör: Ahmet İshak GÜLEN