Bolu’da yaşayan görme engelli vatandaşlar Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ziyarette bulundu.

5 Ocak Dünya Görme Engelliler günü nedeniyle Bolu’da yaşayan görme engelli vatandaşlar Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Başkan Özcan; “3 Aralık’ta farkındalık yaratmak için tekerli sandalye ile sokağa çıktık. Bir sonraki farkındalık etkinliğimizi de görme engelli vatandaşlarımızla yapacağım demiştim. Ben tekerli sandalye ile dolaşırken engelli vatandaşlarımızın ne gibi zorluklar yaşadığını gördüm. Küçük dokunuşlarla onların hayatlarına kolaylıklar sağlanabileceğini gördüm. Bu anlamda bizler zaman zaman empati yapacağız. Kendimizi sizlerin yerine koyarsak daha anlamlı olur ve çözümleri de daha kolay olur diye düşünüyorum” dedi.

Konuşmalarının ardından Nazan ve Rıdvan Şenel isimli hayırseverlerin görme engelli vatandaşlara verilmek üzere Bolu Belediyesi’ne hediye ettiği beyaz bastonlar Başkan Özcan tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Belediye Başkanı Tanju Özcan ayrıca hayırsever çiftin adına programda bulunan Abdullah Ayarcan’a teşekkür belgesi verdi.

Editör: TE Bilisim