(HABER: ASLI AKIŞ)- Bolu Belediyesi, Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlara kandil simidi ikram etti.  Öğle namazının ardından demokrasi meydanında gerçekleştirilen kandil simidi etkinliğine katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan vatandaşların kandillerini kutlayarak ikramda bulundu.

Özel günlerde Belediye Meydanı’na stant kurarak vatandaşlara ikramlarda bulunan Bolu Belediyesi, Mevlid Kandilini de boş geçmedi. Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 10 bin kişilik kandil simidi hazırlatıldı.

Etkinliğe katılan Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir, Leyla Beykoz ve Hasan Hakan Alpaslan ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, kendi elleriyle vatandaşlara ikramda bulunarak kandillerini kutladı.

Düzenlenen  etkinliğine yoğun ilgi gösteren vatandaşlardan bazıları Başkan Özcan ile fotoğraf çekildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan burada yaptığı açıklamada; “Güzel bir havada kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdik. Tüm Bolulu vatandaşlarımızın Mevlid kandilini kutluyorum. Bolu belediyesi olarak geleneksel şekilde uzun yıllardır bu uygulamamızı yapıyoruz” dedi.

“DEMOKRASİ MEYDANI İLE İMARET MEYDANINI BİRLEŞTİRİYORUZ”

Çok yakında belediye meydanında iki binanın yıkılarak genişleyeceğinin altını çizen başkan Özcan; “Meydanımız büyümüş olacak. Kandilimiz vesilesiyle de bu müjdeyi Bolu halkıyla verelim istedik. Demokrasi meydanı ile imaret meydanını birleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

KANDİL SİMİTLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVLERİNE KADAR ULAŞTIRILDI

Hazırlatılan kandil simitlerinin bir kısmı öğle namazı sonrası belediye önüne getirtilen Sosyal Hizmet Aracı’ndan vatandaşlara dağıtılırken, diğer kısmı da belediyeden yardım alan yaşlı ve bakıma muhtaç ihtiyaç sahipleri ile il genelindeki resmi kurumlarda görevli personellere gönderildi.