Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kahvaltı programında mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programda değerlendirmelerde bulunan Başkan Özcan, “Bu sene daha etkin ve verimli çalışmaların yapıldığı bir sene olacak. Hem asfalt çalışmalarında, hem de alt yapı ve kaldırım taşı ile ilgili çalışmalarda önceki yıllardan daha fazla yatırım yapacağız.” dedi.

Bolu merkeze bağılı 43 mahalle muhtarına yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi. Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ev sahipliğinde, Karacasu yolu üzerindeki Köroğlu Kooperatifine ait Kaşıksapı Restoranında gerçekleşen kahvaltı etkinliğine mahalle muhtarları ile Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.

KOOPERATİF ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, burada muhtarlara hitap etti. Konuşmasında ilk olarak kooperatif çalışmalarına değinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Dün Düzce programında bana en çok sorulan soru kooperatif ile ilgili oldu.  Bolu’da bizim siyasi arkadaşlarımız hiç sormuyor aslında ‘Bu kooperatif nedir?’ diye. Gururla söylüyorum. Seçim vaatlerimiz arasında sadece tarımsal üretimi desteklemek diye bir cümle vardı. Ama biz bunu somutlaştırdık. 150’yi aşkın bu kooperatifte çalışanımız var. Yine İza buğdayı ile birlikte, 120’si mantar üretimi olmakla birlikte, 250 civarında sözleşmeli üreticisi olan bir kooperatif haline geldi. Toplantımızı burada yapalım istedik.” dedi.

“2022’DE ÖNCEKİ YILLARDAN DAHA FAZLA YATIRIM YAPACAĞIZ”

Ardından diğer çalışmalara ilişkin bilgiler veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bu sene daha etkin ve verimli çalışmaların yapıldığı bir sene olacak. Hem asfalt hem de alt yapı konusunda hem de kaldırım taşı ile ilgili önceki yıllardan daha fazla yatırım yapacağız. Biz önceki sene temel yatırımlarını askıya almayan tek belediye olduk. Birçok belediye ekonomik krizden dolayı belirli alanlarında yatırımlarını durdurdu. Biz durdurmadık. Ben bütçeyle bizzat ilgileniyorum. Sonuç olarak kaynağımızı buluyoruz. Allah nasip ederse bu kadar maliyetlerin artmasına rağmen biz dün Düzce’de iki buçuk saat anlattım zaman yetmedi. Çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz. Yeni seçilen muhtarlarımızda tecrübeli hali geldi. Öncelik sırasına göre çalışmalarımıza devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıda ayrıca, muhtarlar da Başkan Özcan’a mahalleleri ile ilgili istek ve taleplerini iletti.

Editör: TE Bilisim