Eğitimci bir aileden gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Öncelikli olarak emekli eğitimci olan anne ve babasını ziyaret eden Özcan, ardından öğretmen eşi Meral Özcan’a çalıştığı okulda sürpriz yaptı. Bolu Merkez’deki birçok okula daha ziyaret gerçekleştirerek öğretmenlere karanfil hediye eden Başkan Özcan, programının devamında BOLMEK kurslarında görevli öğretmenlerle kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle emekli eğitimci olan anne ve babası Emine Özcan ile Galip Özcan’ı ikamet ettikleri evlerinde ziyaret etti. Aile büyüklerinin hayır dualarını alan Başkan Özcan, TOBB Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yapan eşi Meral Özcan’a sürpriz yaparak öğretmenler gününü kutladı.  Bu önemli günde şehir merkezindeki okullarda eğitim veren diğer öğretmenleri de unutmayan Başkan Özcan, tüm öğretmenleri ziyaret ederek karanfil hediye etti.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN KREŞ VE ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERE İSTİHDAM MÜJDESİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, aile ve okul ziyaretlerinin ardından BOLMEK Kurslarında öğretmenlik yapan personelin öğretmenler gününü kutlamak üzere Masal Park Sosyal Tesisinde düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı. Bolu’da yoğun ilgi gören BOLMEK kurslarının eğitmenleriyle bir araya gelen Başkan Özcan, “Öğretmen bir ailenin çocuğuyum. Dayım öğretmen, annem emekli öğretmen babam müfettiş olarak emekli oldu. Eşim öğretmen. İyi ki öğretmen olmuşsunuz. Bana iyi bir eğitim vermişsiniz. Sizin sayenizde bulunduğum yerlere gelebilmişim. Öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de özellikle üzerinde durduğu bir meslek grubu. Önümüzdeki yıl kreş yapacağız. Mümkün olduğu kadar da atanamayan arkadaşlarımızdan istihdam yaratmaya çalışacağız. Hepinizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim