Katıldığı programda konuşan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “İnşallah Bolu’nun İzzet Baysal’ı var diye, Devlet yatırımlarını geride bırakmaz” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda 36 İzzet Baysal Ortaöğretim Ödül Töreni gerçekleştirildi. Törene katılanlar arasında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir de yer aldı. Programda konuşan Özdemir, Devlet yatırımlarına dikkat çekti.

Devlet’in, Bolu’ya İzzet Baysal’dan daha fazla yatırım yapması gerektiğini belirten Özdemir, “Ben bu şehirde yıllardır gazetecilik yapmış bir Bolulu olarak, yıllardır şunu söylemiştim. İzzet Baba’mızı biz tüm Dünya’ya yaymak istiyorsak, İzzet Baysal’ımızı öğretmek istiyorsak yine, bir İzzet Baysal dünyaya gelecekse Bolu’dan çıkmalıdır demiştim. Çünkü biz İzzet Baysal’ı öğreniyoruz, öğretiyoruz. Başarılı gençlerimiz de inşallah ömürleri boyunca onun okullarında okudular,  onun ödüllerini alıyorlar. Aslında bir hayalim, isteğim var. Bizlere İzzet Baysal yatırım yapıyor. İzzet Baysal zaten Bolu’ya yatırım yapıyor diye Devlet bizi biraz geride bırakıyor. Bu zamanda böyle bundan önce de… Yıllardır böyle devam ediyor. Ancak İzzet Baysal 1 veriyorsa, Devlet’imizin 2 vermesi, 3 vermesi lazım. Sayın Vekilimiz de burada. İnşallah Bolu’nun İzzet Baysal’ı var diye, Devlet yatırımlarını geride bırakmaz” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE