Yeniden Refah Partisi birinci sıra milletvekili adayı Sadettin Baskın, Ramazan Bayramı münasebetiyle Köroğlu devlet hastanesinde ziyaretlerde bulundu.

Seçime yönelik saha çalışmaları devam ederken Ramazan Bayramı’nın araya girmesi tempoyu daha da artırdı. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde bulunan doktor, sağlık personeli, hastalar ve hasta yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Yeniden Refah Partisi birinci sıra milletvekili adayı Sadettin Baskın, partisinin sağlık çalışanlarına yönelik çalışmalarından da bahsetti.

Bayram mesaisi yapanları unutmadı

Ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirme yapan Milletvekili adayı Baskın; “Bayram boyunca çalışan sağlık çalışanlarımızı yaptıkları işin çok mukaddes olduğunu, kendilerini bizim için çok kıymetli olduğunu sağlık çalışanları ile ilgili iyileştirme programlarımızın olduğu ifade ettik. Onlarda memnun oldular teşekkürlerini ilettiler” dedi.

“Teşekkür ettiler”

Bayramda ziyaretlerinde hastaları ve yakınlarını da yalnız bırakmayan Baskın; “Hasta ziyaretleri yaptık bayramlarını tebrik ettik ikramlarda bulunduk acil şifalar diledik dua ettik dua istedik çok memnun oldular çok teşekkür ettiler.” ifadelerini kullandı.

“Bolu’ya Büyükşehir hastanesi yapılmalı”

Baskın, Bolu’ya şehir hastanesi yapılması gerektiğinde işaret ederek; “Hastane görevlilerine Bolu’ya büyük bir şehir hastanesinin yapılması gerektiğini üç hastanenin de bir araya toplanması gerektiğini bununla ilgili çalışmalarımızın olduğunu ifade ettik” şeklinde konuştu.

Editör: Servet GÖKÇEK