31 Mart Yerel seçimler sonrasında Ak Parti Gençlik yapılanması bölge toplantılarına hız verdi. Bolu Gençlik Kolları teşkilatlarının ilk defa ev sahipliği yaptığı Bölge Toplantısı’nda Batı Karadeniz Bölgesi’nde yer alan il ve ilçelerin değerlendirilmesi yapıldı.

Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından tertip edilen Bölge toplantıları devam ediyor. Batı Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Bolu, bölge toplantısına ev sahipliğini yaptı.

Bölge toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Gençlik Kolları Bolu İl Başkanı Samet Kocadağ; bu toplantının önemine değindi.

Kocadağ, Bolu’da ilk defa Bölge toplantısı düzenlenmiştir. İftarla başladığımız güne, toplantımızı yaptık ve sonrasında sahurla noktaladık. Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi, Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Burak AK başkanımızın riyasetlerinde Batı Karadeniz Bölgesi’nde bulunan; Amasya Gençlik Kolları İl Başkanı Selçuk Topçu, Bartın Gençlik Kolları Bolu İl Başkanı Onur Özkaya, Çorum Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, Düzce Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, Karabük Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke, Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, Tokat Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk, Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk toplantıya katılan isimlerdi. Toplantıda  İl ve İlçelerin genel durumu  ve illerin genelde yaşadığı sıkıntıların konu olduğu bir toplantı gerçekleştirildi. Bolu özelinde yaşanan problemleri ve seçimlerin kaybedilmesindeki faktörlerin neler olduğunu teşkilatımızın yönetim toplantılarında yapmış olduğu istişarelerin neticesinde ortaya çıkan sonucu MKYK üyemiz, Bölge Koordinatörümüze aktarma olanağı bulduk. Ayrıca bölge toplantılarında İl başkanlarının birbirleri istişare olanağı bulduğu ve bu tür toplantıların verimli olduğunu düşünüyorum.

Toplantımızın hayırlara vesile olmasını, aldığımız kararların Bolumuza hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Teşkilat olarak bu toplantıya ev sahipliğini yapmanın gururunu, Bölge Koordinatörümüzü ve 8 İl başkanımızı Bolu’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Tüm İslam Aleminin Yüce Allah’ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan, Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başladığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gece olan Kadir Gecesi mübarek olsun.’’ şeklinde konuştu

Editör: TE Bilisim