Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 25 ve 26 Mart 2022 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’nın hazırlık çalışmaları kapsamında, öğrenci ve mezunlarla bir araya gelecek iş dünyasının önde gelen isimleriyle görüşmeler devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, BATIKAF Sponsorluk Ekibiyle birlikte görüşmelere katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Kariyer Merkezi Müdürü ve BATIKAF Yöneticisi Doç. Dr. Murat Tarhan, BATIKAF Sponsorluk Koordinatörü Doç. Dr. Şaban Karasakal ve Öğr. Gör. Yusuf Cedoğlu’ndan oluşan ekibe başkanlık yapan Rektör Alişarlı, geçtiğimiz hafta bir dizi ziyarete katıldı.

Görüşmeler kapsamında, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Sekreteri Dr. Cihad Terzioğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan ve Özel Kalem Müdürü Engin Ekrem Akyüz, İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Öztiryakiler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki, Şanlıurfalı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (URSİAD) Genel Sekreteri Şahin Kırmızı, Şanlıurfa eski Belediye Başkanı ve İş İnsanı Ahmet Bahçıvan, Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, Avukat Cebrail Akbaş ve İstanbul Ayvansaray Üniversitesi çalışanları ziyaret edildi.

  “KAMU VE ÖZEL SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN İSİMLERİYLE YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞMELER VERİMLİ GEÇİYOR”  

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Batı Karadeniz bölgesinde ilk kez gerçekleştirilecek Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’na, 25 ve 26 Mart 2022 tarihlerinde Üniversitemizin ev sahipliği yapacağını söyledi. 16 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilecek bu önemli organizasyonun, öğrenci ve mezunları iş dünyasının önde gelen isimleriyle buluşturacağına vurgu yapan Rektör Alişarlı, bu kapsamda kamu ve özel sektör yönetici ve temsilcileriyle yapılan görüşmelerin başarılı ve verimli geçtiğini kaydetti.

BATIKAF HAZIRLIK ÇALIŞTAYI YARIN YAPILIYOR

22 Şubat 2022 Salı günü ise, Bolu Valiliği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde Gazelle Otel’de BATIKAF Hazırlık Çalıştayı düzenlenecek. Çalıştaya; çevre illerdeki paydaş 16 üniversite, Gençlik ve Spor İl Müdürleri, İŞKUR Müdürleri, Ticaret ve Sanayi Odaları ve Borsaları Başkanları katılacak.

Editör: TE Bilisim