(HABER: Aynur Durukan) - Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, İl Başkanı Sadettin Baskın ve belediye meclis adaylarıyla birlikte, kente yönelik temaslarına Bolu Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

foto galeri gif-2

Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Orman Bölge Müdürlüğü'nde bulunan yetkililerle bir araya geldi. Orman alanlarının korunması ve yönetilmesi konularında bilgi alışverişinde bulunan Bayrakdar, orman işçileriyle de bir araya geldi. Bayrakdar, orman işçilerinin çalışma koşullarını, sorunlarını ve beklentileri hakkında bilgi edinerek, işçilerin taleplerini dinledi.

“Orman bölge müdürlüğü gerçekten önemli bir rol oynuyor”

Bayrakdar, Bolu'nun çevresel ve ekolojik zenginliklerini gelecek kuşaklara aktarırken şehrin sürdürülebilir kalkınmasını da sağlayacaklarını aktararak, “Bolu'nun doğal güzelliklerinin korunması ve yaşatılması için orman bölge müdürlüğü gerçekten önemli bir rol oynuyor. Belediyeye geldiğimiz zaman Bolu'nun yeşil dokusuna zarar vermeden, doğal güzelliklerine sahip çıkarak ve şehrin ekolojik dengesini koruyarak sürdürülebilir bir şekilde gelişmesini sağlayacağız. Biz sadece bugünü düşünerek değil, gelecek nesillerimizi düşünerek hareket ediyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak, Bolu'nun çevresel ve ekolojik zenginliklerini gelecek kuşaklara aktarırken şehrin sürdürülebilir kalkınmasını da sağlayacağız” ifadelerinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi olarak Bolu halkının doğaya ve çevreye olan duyarlılığını dikkate alarak, şehrin geleceğini koruyacak projeler geliştireceklerini belirten Bayrakdar, Bolu'nun refahı ve yaşam kalitesi için çaba göstereceklerini ifade etti.

Editör: Servet GÖKÇEK