Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için sabah saatlerinde Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan eşi Meral Özcan ve oğlu Can Özcan ile birlikte oyunu kullandı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan eşi Meral Özcan’la birlikte oyunu kullanmak için Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geldi. İlk olarak vatandaşlarla selamlaşan Özcan çifti, daha sonra 1092 nolu sandıkta oyunu kullandı.

“İNSANLAR SANDIKTAN ÇIKACAK SONUCA RAZI OLACAKLAR” 

Ailesiyle birlikte oyunu kullanan Özcan, “Herkes gördüğüm kadarıyla güler yüzlü bir şekilde sandık başına gidiyor. Farklı siyasal partilerimize oy veren partilerimiz var. Bazısını biliyoruz, bazısını hissediyoruz, yılların tecrübesi… Ama sonuç itibariyle bugün tekrar gördüm ki sabah itibariyle, insanlar sandıktan çıkacak sonuca razı olacaklar. Demokrasimiz kazansın, Türkiye’miz kazansın” dedi.

“DEMOKRASİ KAZANSIN İSTİYORUM”

Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan ise “Demokrasi kazansın istiyorum. Gerçekten kavga, gürültü, kutuplaşma olsun istemiyorum. Herkese mutlu mesut… Farklı partilere tabi ki oy verebiliriz, farklılıklar güzeldir. Ama lütfen barış içinde olsun. Artık ülkede barış ve huzur istiyorum. Umarım o da gelecek” ifadelerini kullandı.

Son olarak açıklamalarda bulunan Tanju Özcan'ın oğlu Can Özcan; “Heyecanlıydım. Güzeldi, inşallah demokrasi kazanacak” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ