AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, TBMM’de AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve Ak Parti Bolu Belediye Başkanlarını ağırladı.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti Bolu Milletvekillerini TBMM'deki ofislerinde ziyaret eden Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Seben Belediye Başkanı, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili ve Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan yapacakları çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldi.

TBMM'de AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün misafiri olan Belediye Başkanları ilçelerinde devam eden ve yapılacak projeler ile ilgili milletvekillerinden destek istedi. İlçelerin talep ve ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunarak “İl Başkanımız, Milletvekilimiz, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız ile yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları değerlendirmek üzere TBMM'de bir araya geldik.” Şeklinde konuştu.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile TBMM'de biraraya gelerek çeşitli konulara ilişkin istişarelerde bulunduk” ifadelerine yer verdi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ziyaret ile ilgili görüşlerini paylaşarak; “AK Parti İl Başkanımız Sayın Suat Güner ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte; Milletvekillerimiz Sayın Fehmi Küpçü ve Sayın Arzu Aydın’ı TBMM’de ziyaret ederek, yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldik. Milletvekillerimize desteklerinden ve katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim