Karacasu Belde Başkanı Celal Beydili kurban kesimi esnasında yaralandı. Beydili; “Olacağı varmış, o yüzden dert etmiyorum, iyileşmeye bakıyorum”diye konuştu.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırılan Karacasu Belde Başkanı Celal Beydili kurban kesimi sırasında yaralandığını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beydili şunları kaydetti: “Öncelikle İslam aleminin, Bolu ve Karacasu belde halkının mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Bu bayram kurbanımızı yaylada kestik. Biraderim yaylada, hayvanları var. Kurban sabahı namazdan sonra gittik. Hayvanı yatırdık, 5-6 kişiyiz ama hayvan çok güçlüydü. Biraderim hayvanın burnundan tuttu, bende boynuzundan tuttum. Sol ayağımla da diğer boynuzuna bastım. Kesen arkadaşımız da duayı okuduktan sonra ‘bismillah’ dedi ve bıçağı sürterken geriye doğru çekti. Çeker çekmez, sapı boynuzuna denk geldi ve elimin üstünü böldü geçti. Hemen elime tampon yaptık, sonra hastaneye, acile geldik. Orada hemen ameliyata aldılar, 1 saat ameliyatta kaldım. Dikiş atıldı ve alçıya alındı. İnşallah kısa sürede iyi olur. Demek ki olacağı varmış, o yüzden dert etmiyorum, iyileşmeye bakıyorum. Böyle bir hadise yaşadık, Allah kimseye yaşatmasın çünkü sağ kolum olduğu için hiçbir şey yapamıyorum. Her şeyi çocuklar hallediyor” ifadelerini kullandı.

Hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından Celal Beydili taburcu edildi.

Editör: TE Bilisim