(HABER MERKEZİ)-Çalışmalarını sürdüren Bolu Gazeteciler Cemiyeti, üyeleri için birçok kurumla indirim protokolü imzalamaya devam ediyor.

Mert Minisker Başkanlığında çalışmalarını sürdüren Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, cemiyet üyeleri için yeni hazırlanan üye kimlik kartlarının daha aktif kullanılmasına yönelik hazırlanan indirim protokollerini imzalamaya devam ediyor. Daha önce yapılan anlaşmalar Cemiyetin www.bolugazetecilercemiyeti.com.tr internet sitesinden üyelere duyurulmuştu. Yeni yapılan anlaşmalar da yine sitede yer alıyor.

foto galeri gif

Birçok firmanın destek verdiği indirim anlaşmaları için firmalara teşekkür eden Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker, “Üye Kimlik Kartlarımızın daha avantajlı kullanılabilmesine yönelik başlattığımız çalışmamız devam ediyor. İlimizde faaliyet gösteren birçok firma ile protokol imzalayarak kimlik kartını ibraz eden üyelerimizin alışverişlerinde indirim almasını sağlıyoruz. Daha önce anlaştığımız firmaları üyelerimize duyurmuştuk. Önümüzdeki süreçte de duyurmaya devam edeceğiz. Bizlere destek olan firmalara üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu doğrultuda yeni imzalanan protokollerle;

Flow Datça Surf & Beach Hotel tarafından % 15,

Bolu Gelincik Hanımeli tarafından yöresel yemekler kır lokantasında geçerli % 10,

Petek Kırtasiye tarafından kırtasiye malzemesi alımında % 10, test kitabı alımında % 30, roman ve hikaye kitabı alımında % 20, çanta ve oyuncak gurubu alımlarında % 15,

Paşalı Ocakbaşı tarafından % 15,

Nesrin Özmen Butik tarafından % 20,

Özel Çamkent Anadolu Lisesi tarafından % 20,

Gaye Petrol tarafından sadece motorin alımlarında geçerli % 2 indirim sağlanmıştır.

Anlaşmalı firmalar ve firmaların iletişim bilgileri Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin www.bolugazetecilercemiyeti.com.tr internet adresinden duyurulmaktadır.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ