HABER

Big Queen Kaldığı Yerden Hizmete Devam Ediyor

Abone Ol

Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan kafeler, normalleşme süreci çerçevesinde yeniden hizmet vermeye başladı. 1 Haziran itibariyle kapılarını yeniden açan Big Queen Cafe&Bistro işletme sahibi Ayşe Çetin, belirlenen kurallar dahilinde müşteriler ve kendileri için birçok önlem aldıklarını söyledi. Çetin; “Müşterilerimiz Gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirler. Hijyen açısından bizler üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. İnsan sağlığı bizim için çok önemli. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Haber: Aslı AKIŞ

Bolu’da, faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan kafeler yeni tip korona virüs sonrası normalleşme planı kapsamında çalışmaya yeniden başladı. Kafelerde müşterilere belirlenen kurallar çerçevesinde sosyal mesafe kuralına uygun hizmet veriliyor.

Belirlenen kurallar çerçevesinde ilk müşterilerini kabul eden Big Queen Cafe&Bistro’da müşterilerin girişte ateşleri ölçülüyor ve sosyal mesafe kurallarına göre yapılan oturma düzenine uygun konulan masalara oturuyor. Gelen müşterilerin maske taktığı görülürken, maskesiz vatandaşlar içeriye alınmıyor. Öte yandan personellerde personeller de maske ve eldiven kullanarak hijyen kurallarına uymaya özen gösteriyor ayrıca düzenli olarak dezenfekte gerçekleştiriliyor.

“BİRLİK OLUP HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Borazanlar Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında hizmet veren Big Queen Cafe&Bistro İşletme sahibi Ayşe Çetin, 1 yıl önce açtığı işletmesi ile hayallerine kavuştuğunu ifade ederek; “Hayallerime kavuştum diyebilirim. Her şey çok güzel giderken bu salgın hastalığa rastladık. Ama onun mücadelesini çok iyi şekilde verdik. Sağlık bizim için önemli olduğu için bir şekilde atlatacağız. Hem müşterilerimiz hem biz birlik olup her şeyin üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

“İNSAN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Çetin, kafeye gelen müşteriler için her türlü önlemi aldıklarının da altını çizerek; “Girişte müşterilerimizin ateşini ölçüyoruz. Maskesi olmayan müşterimize maske temin ediyoruz. Bütün masalarımız, koltuklarımız dezenfektanla siliniyor. Her masada dezenfektan bulunduruyoruz. Müşterilerimize mesafeyi korumalarını rica ediyoruz. Hijyen açısından bizler üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Her gün ilaçlama yapıyoruz. Ben zaten işletmenin başındayım. Bütün her şeyi ile kendim ilgileniyorum. O yüzden gönül rahatlığıyla tercih edilebilir müşterilerimiz bizleri. Mutfağından, salonuna her yerinde kendim bulunuyorum. Müşterimizle birebir kendim ilgileniyorum. İnsan sağlığı bizim için çok önemli. Bu zor günleri hep birlikte aşmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

“HİJYENE ÇOK DİKKAT EDİYORUZ”

Yeni tip korona virüs salgını devam ederken kontrollü sosyal hayata dair tedirginlikleri olduğunu belirten Big Queen Cafe&Bistro işletme sahibi Ayşe Çetin, “Hijyen konusunda çok dikkatliyiz” dedi ve gönül rahatlığı müşterilerin kendilerini tercih edebileceğini vurguladı. Çetin; Sağlık Bakanlığımızdan gelen mesafeyi uyguluyoruz. İnsanlarda artık duyarlı. Bu yaşama hepimiz adapte olduk. Biraz tedirginliklerimiz var. Herkes üzerine düşeni yaparsa kolay bir şekilde atlatacağız inşallah. İşletmemizi açtığımız günden beri buna çok dikkat ediyoruz. Çatal, bıçak, bardak ve kaşıklarımız 180 derece ısıda yıkanıyor. Hijyene çok dikkat ediyoruz. Müşterilerimiz istedikleri zaman mutfağımıza bakabilirler. Özellikle müşterilerimiz bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

“DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yaklaşık 2,5 aydır kapalı olan işletmenin yeniden açılması ile fiyatlarında değişikliğe gidilmediğini de aktaran Çetin, “Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok etkilendim. Evlere kapandık, hepimiz aynı durumdaydık. Ama önce sağlık olduğu için yapacak bir şey yok. Şuanda fiyatlarımıza zam yapmadık. Çünkü biz nasıl sıkıntılı süreç yaşadıysak, müşterilerimizin de yaşadığını biliyoruz. Bunu birlikte aşacağız. Fiyata yansıtıp onu oradan karşılamak gibi bir düşüncemiz yok. Gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirler. Ben hep buradayım. Bir şikayetleri bir istekleri olduğunda da. Bütün önlerimizi aldık. Bütün müşterilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.