Birevim ile kredisiz ev almak için bazı şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Taksitle ev almak isteyen herkes, yaş ve başvuru şartları dahilinde ev başvurusu yapabilmektedir.  Avantajlı sonuçlarla faizsiz, uygun taksitli ev alarak, yeni yaşamınıza başlayabilirsiniz.

Kredisiz Evi Kimler Ev Alabilir?

Birevim, kredisiz, taksitli evler için minimum 18 yaş sınırı koymaktadır.  Resmi kayıtlarda yaşı 18 üstünde olan bireylerin aynı zamanda T.C vatandaşı olması istenmektedir. Temel şartlara gereken durumlarda yenilikler eklenebilmektedir.

Birevim tasarruf planlarından birini seçmek için ön araştırma yapmak süreç açısından faydalıdır. Birevim’in sunduğu ödeme artılarını değerlendirerek başvuru işlemlerini onaylayarak tamamlamanız gerekmektedir. Başka bir deyişle, peşinat değerlendirmesi yaparak aylık ödemelerde sorun yaşamaksızın konut finansmanı alabilirsiniz.

Birevim’de Kredisiz Ev Almanın Şartları 

Birevim’de faiz olmadan, kredisiz, tasarruf yöntemli ev sahibi olabilirsiniz. Herhangi bir ön ödeme zorunluluğu yaşamadan, peşinatsız şekilde ev alabilirsiniz. Bunu yapmak için Birevim’de bazı adımları takip etmeniz gerekmektedir.

Birevim yaş şartına uyuyorsanız, en yakın ofise başvuru gerekmektedir. Şubemize geldiğinizde temel amacınız tasarruf modeli seçmek olacaktır. Tasarruf modelleri mantığını anladığınızda, seçim konusunda daha da etkili sonuçlar alabilirsiniz. Şube görevlileri, tüm ayrıntısıyla tasarruf modellerini aktarmaktadır.

Kişiye özel tasarruf modelini seçerseniz, bireysel koşullara göre işlemler sağlanmaktadır. Konut taksit miktarı, teslimat dönemi siz tarafından belirlendiği için daha yüksek taksitlere başvurabilirsiniz.   Kişiye özel tasarruf modeliyle kredisiz ev alma faiz ve ön ödeme bakımından aynı şekilde devam etmektedir. Yani tasarruf modelini sizin belirlemeniz, bir peşinat şartı oluşturmaz. Aksine teslimat sürecini kısaltma veya aynı şekilde tutma seçenekleri elde edersiniz.

Başka bir tasarruf planı olan birlikte konut finansmanı prosedürü ise kısmen daha uzun vadeli teslimatlar demektir. Hangi birlikte konut grubu içindeyseniz, o grupta bir sıralama ile ev sahibi olabilirsiniz. Bu grupta dezavantajlı bazı kişilere öncelik verilebileceğini belirtmek gerekmektedir. Çok geç kalmadan ev sahibi olmak adına kişisel tasarruf modellerini seçebilirsiniz.

Çalışma Bedeli Bir Şart mıdır?

Birevim’de çalışma bedeli bir şart olarak görülmemelidir. Ancak avantajlı bir miktar olduğundan, bankalara ödenen faiz ve masraf bedellerine göre daha uygundur.  Bu nedenle finansman çalışma bedeli ödemeleri bakımından, tasarruf sahiplerini ek bir yükümlülük beklememektedir. Cüzi miktarda yapacağınız ödemelerle, aylık taksitler konusunda rahat edersiniz.

Birevim’e ev için başvuru yaptığınızda söz konusu çalışma bedeli ve taksit ayarlamaları dışında ek bir ödeme istenmeyecektir.  Sadece kişisel tasarruf planı seçenler için, isteğe göre ödeme miktarı sınırları aşabilmektedir. İsteğiniz dışında tasarruf plan uygulaması olmamaktadır. İkinci tür tasarruf planında da gruba göre planlama sağlandığından sorun ortadan kalkmış olmaktadır.

Birevim Nasıl Bir Firma?

Birevim, bir finansman firması olarak, resmi faaliyetler sürdürmektedir. Düşük ve orta gelirli çoğu aileye kredisiz ev imkanı veren Birevim, güvenli bir ödeme seçeneği sunmaktadır. Ödeme kolaylıkları bakımından ek avantajlar sağlaması sayesinde çok sayıda kişi konut elde etmektedir. Aylık ödemelerle alakalı güncel taksitleri ve planlamaları yaparak etkili bir sürece girebilirsiniz.

Şeffaf bir ev finansman firması olan Birevim, uzun vadeli olarak ev sahibi olmanıza yardım eder. Bulunduğunuz ekonomik koşullara göre daha kısa sürede ev olanaklarını elde etmenizde de etkilidir. Büyük bir aylık ödeme tutarı olmaksızın ev sahibi olmak isteyen herkes BDDK anlaşmalı firmadan keyifle başvuru yapabilmektedir.

Kefil Olmadan Şubeden Başvuru

Kefilsiz şekilde ev başvurusu yapmanız için Birevim etkili bir platform sunmaktadır. Taksitle ev alırken herhangi bir kefil göstermeden kredi çektiğinizde, bu size özel bir planlama da sağlayacaktır. Aynı anda birçok avantajlı uygulamayı bulacağınız Birevim için aceleci olmadan etkili sonuçlar bulabilirsiniz.

Birevim Avantajları

Birevim şubelerinde başvuruları tamamlayan ev sahibi adaylarını birçok avantaj kapıda beklemektedir. Ek ödeme, peşin parayla ön ödeme olmaması ve kefilsiz, faizsiz kredi olanakları en çok dikkat çeken artılardır.    

·         Daire ile sınırlı kalmak zorunda değilsiniz ve arsa almak için de başvuru yapabilirsiniz. Değeri gelecekte artacak bir arsa sayesinde etkili bir yatırım olanağı elde edersiniz.

·         Birevim’ den sadece bir ev almakla sınırlı kalmazsınız, ikinci ev sahibi olma imkanınız da bulunmaktadır.

Bankalarla sorununuz olsa da etkili bir finansman alabilirsiniz. Dolaylı yoldan, BDDK bağlantılı şekilde ev finansmanı sağlamaktayız.

Editör: Servet GÖKÇEK