(HABER: ASLI AKIŞ)- AK Parti Bolu İl Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Ramazan Zengin, Bolu il Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanı oldu.

AK Parti, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim için 81 ilin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlarını belirledi. AK Parti'de, yerel seçim çalışmalarına hazırlık kapsamında, aday tespit çalışmaları devam ederken bir yandan da saha çalışmaları hız kazandı.

AK Parti, adayların propaganda sürecindeki toplantıları, ziyaret ve miting programları ile seçim bürolarının açılması, propaganda malzemelerinin tedariki ve dağıtımı gibi görevleri bulunan SKM başkanlarını 81 ilde belirledi. AK Parti Bolu İl Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten iş insanı Ramazan Zengin de AK Parti Bolu il Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanı oldu.

Bu ayın sonuna kadar ilçe SKM başkanlarının belirlenmesi sürecini de tamamlayacak parti, seçim ofislerinin açılması sürecini yine bu ayın sonunda bitirecek. Mahalli idareler seçimleri kapsamında, Ocak ayında “Genişletilmiş Seçim İşleri Başkanları ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanları Toplantısı” düzenlenecek. Öte yandan AK Parti ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla başlatılan kampanya süreci “Kabul, Kanaat, Karar” doğrultusunda üç aşamada yürütülecek.

Editör: Oğuzhan EKE