(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Önümüzdeki günlerde yapılacak Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Merkez kongresinde oy kullanacak olan Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin ve delegeler destekleyeceği adayı belirledi.

Metin ve delegeler Uzun yıllardır TASKK Genel Başkanlığı görevini yapan Ali Düşmez'i destekleme kararı aldılar. Bolu ASKF ile iyi ilişkiler içerisinde koordine içinde çalışana Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Genel Merkezi, Bolu ASKF’nin desteğini alarak seçime girecek.

“Yönetim kurulunda olmayı ümit ediyorum”

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “21 Ekim'de Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu seçimleri var. Biz de dört delegeyle Bolu olarak seçimde yer alacağız. Şu anda genel başkanımız Ali Düşmez tekrar başkanlık için adaylığını açıkladı. Biz de Bolu olarak Genel Başkanımız Ali Düşmez'i destekleme konusunda yönetim kurulu olarak karar aldık. Bu konuda da kendisine ıslak imzalarımızı gönderdik. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Ben iki yıl önce amatör kurula seçilmiştim. İnşallah yine bu sene de ya amatör kurula, ya da yönetim kurulunda olmayı ümit ediyorum. Bu konuyu değerlendireceklerini tahmin ediyorum.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ