İlimizin sevilen başarılı hekimlerinden biri olan Doç. Dr. Erdal Dilekçi, “Cennetten bir köşe olan Bolu’ya veda ediyoruz” diyerek, eşiyle beraber Bolu’dan ayrıldığını duyurdu. Veda yazısında; “Çağsu Hastanesi yönetim kurulu başkanı Cavit Demir ve Rektörümüz Mustafa Alişarlı hocamıza teşekkür ediyoruz.” İfadeleri ise dikkat çekti.

Haber: ASLI AKIŞ 

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma hastanesinde 2 buçuk sene Başhekim olarak görev yapan ve 6 senedir Bolulu vatandaşlara sağlık hizmeti veren, Doç. Dr. Erdal Dilekçi Bolu’dan ayrıldığını duyurdu. Bolu’nun sevilen hekimi, ayrılığını duygusal bir veda yazısı ile paylaştı.

“BİRAZ BURUK DA OLSA AYRILMA KARARI VERMİŞ BULUNUYORUZ”

Dilekçi; “Acısıyla tatlısıyla 6 yıl geçirdiğimiz Bolu’da ömür boyu sürecek dostluklarımız, unutamayacağımız hatıralarımız oldu. Mesleki olarak elimden geldiğince hastalarıma faydalı olmaya çalışmanın yanı sıra yaklaşık 4 yıl süren yöneticiliğim sürecinde de Bolu’ya katkısı olacak hizmetler kazandırmaya çalıştım. Ancak 28 Mayıs 2021 tarihi itibariyle cennetten bir köşe olan Bolu’ya veda ediyoruz. Gerek kendim gerek 6 yıldır Bolu Abant İzzet Baysal üniversitesi Tıp Fakültesi’nin tek Endokrinoloji doktoru olarak hizmet vermiş olan eşim Doç. Dr. Esranur Dilekçi biraz buruk da olsa ayrılma kararı vermiş bulunuyoruz. Bundan sonra hem mesleki hem de akademik kariyerlerimize İstanbul’da devam edeceğiz. Bu süreçte Bolu’da devam etmemiz için bize her türlü desteği sunan Çağsu Hastanesi yönetim kurulu başkanı Cavit Demir ve Rektörümüz Mustafa Alişarlı hocamıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Dilekçi’nin bu paylaşımı ise hekim dostları, tedavi ettiği hastaları ve mesai arkadaşlarını hem sevindirdi hem üzdü. İşte sosyal medyadaki o duygusal paylaşımlar:

“SİZİNLE ÇALIŞMAK BİR AYRICALIKTI”

“Mükemmel hekimliği, bilgisi, birikimi, insan ilişkileri, şahane iletişimi ve sayamayacağım kadar çok güzel özelliği ile Çağsu’dan Bir Erdal hoca geçti. Sizinle birlikte çalışma fırsatım bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun hocam. Sizinle çalışmak bir ayrıcalıktı. Sizi çok özleyeceğiz. Bolu’ya yapmış olduğunuz hizmetler için sonsuz teşekkür ediyorum.

“BOLU’DAN SENİN GİBİ BAŞARILI BİR İNSAN GEÇTİ”

Yeni görevinde başarılar dileyenler “Bolu’dan senin gibi yüreği temiz, mert, işinde başarılı bir insan geçti. Seni bizleri kaybetmedin aksine Bolu’da çok iyi dostluklar kurarak arkadaşlar edinerek gidiyorsun. Veda ediyor demek gelmiyor içimden senin her zaman Bolu’da açık kapıların var. Allah sizleri doğruluktan ayırmasın İstanbul’daki hayatınızda başarılar.

“BOLU İÇİN ÖNEMLİ BİR KAYIP”

Olaya nereden bakarsan bak, Bolu için önemli bir kayıp! O sadece son 3 yılda önce çok sevdiği kurumundan daha sonra da Bolu'dan ayrılmak zorunda bırakılan doktorlarımızdan, dostlarımızdan sadece birisi. Evet son üç yılda Bolu'daki sağlık kurumlarından ayrılan demiyorum, ayrılmak zorunda kalan doktorlarımız ve idarecilerimizin bir listesini yapsak ve hangi değerleri kaybettiğimizi hatırlasak! Sen son mu olacaksın? Asla...!  Yolun ve kariyerin; senin için ve kıymetli doktor hanım için hayallerindeki gibi olur  inşallah Hocam. Bolu için kangren haline gelen bir kurumu getirdiğin noktayı ve bugün ne hale geldiğini birileri görmese de şahsen ben biliyor ve içim sızlayarak duyuyorum. Çok kahrımızı çektin. Bizden medet uman kimin için aradıysam, bir tek kere bile o ses tonundaki samimiyettin zerre azaldığını hissetmedim. Allah razı olsun Hocam. Hakkını helal et..... Adamsın.....

“UNUTULMAYAN VE UNUTULAMAYACAK OLAN”

Sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiç bir şekilde yıkılmayan bazı insanlar var unutulmayan ve unutulamayacak olan..

“BOLU'DAN İYİ Kİ ERDAL DİLEKÇİ GİBİ BİR DOKTOR GEÇTİ”

Kıymetli hocam, insan yüreğine dokunabilmek, hayır duası almak birisi ile bütünleşiyorsa bu şüphesiz gözümde her zaman siz oldunuz. Emekleriniz, ilginiz ve samimiyetiniz için yürekten teşekkür ediyor, yeni görev yeriniz ve akademik hayatınızda başarılar diliyorum. Bolu'dan iyi ki Erdal Dilekçi gibi bir doktor geçti. Yolunuz açık olsun.

“YOLUN AÇIK OLSUN GÜZEL İNSAN”

Yolun açık olsun güzel insan. Bolu’dan senin gibi yüreği temiz, mert, işinde başarılı bir insan geçti. Seni bizler kaybetmedik aksine Bolu’da çok iyi dostluklar kurarak arkadaşlar edinerek gidiyorsun. Veda ediyor demek gelmiyor içimden senin her zaman Bolu’da açık kapın var. Allah sizleri doğruluktan ayırmasın İstanbul’daki hayatınızda başarılar”

6 SENEDİR BOLU’DAYDI

Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Doç. Dr. Erdal Dilekçi, Aralık 2017’de BAİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliğine getirildi. Bolu Fizik Tedavi hastanesinden ve memuriyetten 7 Eylül 2020 tarihi itibariyle ayrılan Dilekçi,  Eylül 2020’den bu yana Özel Çağsu Hastanesinde çalışıyordu.

 

 

 

Editör: TE Bilisim