Bu yıl asfalt seriminde yeni rekorlar kırmayı hedefleyen Bolu Belediyesi, çalışmalarını İzzet Baysal ve Beşkavaklar Mahallelerinde yoğunlaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her iki mahallede de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haber Merkezi

Bolu Belediyesi, 2023 hedefleri için yoğun çalışma yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Tanju Özcan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda yoğun mesai harcıyor. Özellikle bu yıl asfalt seriminde büyük hedefler koyan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava şartlarının el verdiği ölçüde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İki mahallede hummalı çalışma

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar, Beşkavaklar ve İzzet Baysal Mahallesi’nde yoğunlaştı.

1 bulvar ve 2 sokakta kapsamlı çalışma yürüten ekipler, İzzet Baysal Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile Beşkavaklar Mahallesi Deniz, Işıl ve Alacaköşk Sokak’ta çalışma yapıyor.  Çift şeritli Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki çalışmalarda ekipler, bir istikametin asfalt serimini bitirdi, diğer istikamette sona geldi.

Deniz ve Işıl Sokak’ta ise kaldırımlar ve yol baştan aşağı yenilenerek, araç ve yaya trafiğine yeniden açıldı. An itibariyle belediye ekipleri, Alacaköşk Sokak’ta asfalt serim çalışmalarını devam ediyor.

sokaklar (7)sokaklar (5)sokaklar (6)sokaklar (4)sokaklar (3)sokaklar (2)sokaklar (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ