Bolu Belediyesi yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği“ Bebek sepeti ”projesiyle ebeveynlerin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Yeni doğum yapan anneleri bu özel ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Bolu Belediyesi aileleri evlerinde ziyaret ederek bebekleri için “Bebek sepeti ”hediye ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir bebek heyecanı yaşayan aileleri evlerinde ziyaret ederek “Bebek sepeti” hediye etti.

“Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız”

Ziyaretlerde aileleri tebrik eden Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir; “Bu proje kapsamında sizi tebrik etmek istedik, hem de bir ihtiyacınız var mı diye sormaya geldik. Bolu’da yaşayan herkesin iyi ve kötü gününde yanında olmak istiyoruz. Bolu’da yaşayan her vatandaşımız bizler için çok değerli. Bu ziyarette vesilesiyle de sizlerin istek ve şikayetlerini de dinliyoruz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Başkan Yardımcısı Özdemir bebek ziyaretlerin ardından Bolu Belediyesi tarafından ev temizliği ve yıkama hizmetlerin verildiği 2 evi de ziyaret ederek herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığı sordu. Ev temizleme ve hasta yıkama hizmetlerinde çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkürlerini ilettiler.

Editör: TE Bilisim