3. Bolu Fuarı 21-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 50’den fazla firmanın yer alacağı Bolu Fuarı’na bu yıl rekor seviyede katılım bekleniyor.

Bu yıl 3.’sü düzenlenecek Bolu Fuarı hakkında açıklamalar yapan Expolife Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan, fuarın geleneksel hale getirilmesi ve Bolu’nun Batı Karadeniz’in fuar merkezi olması için çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

21 Eylül’de açılacak Bolu Fuarı’na 50’yi aşkın firmanın katılacağını belirten Erdoğan, “2019 yılında başladığımız 1.Yapı Mobilya Ev Tekstili Fuarı ve Gıda Tarım Hayvancılık Fuarları 52.000 ziyaretçi sayısı alarak gerçekten Bolulu’nun nüfusuna ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaştık. 2020’de yapacağımız 2. Fuar ise pandemi nedeniyle maalesef ertelendi. Bu 2 yıl bir ara verilmiş oldu. Fuarı da 2022 yılında tekrarladık ve o da çok ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaştı. Bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Bu yıl daha organize, daha profesyonel bir çalışma yapıldı. Dolayısıyla firma sayımız da ciddi manada arttı. Şu an da 50’nin üzerinde firmamız fuar alanında stant almış ve bu firmalarımız yaklaşık olarak 1500 markayı temsil ediyor. Dolayısıyla bu çok kıymetli bir şey. Biz bu fuarın geleneksel olabilmesi için birkaç yıl daha devam etmesi ve daha sonra bölgeye açılarak Batı Karadeniz’in ciddi bir fuar alanıyla birlikte tabii ki bir fuarı olmasını arzu ediyoruz. Tabii bunun için öncelikle bir fuar alanına ihtiyacımız var. Maalesef şu anda öyle bir alanımız yok. Kalıcı Konutlarda yapıyoruz. Bunun daha da büyüyebilmesi için ileride bir fuar alanı mutlaka şart ve başka fuarlarında olabilmesi için” ifadelerini kullandı.

Kalıcı Konutlar pazar alanında gerçekleştirilecek 3. Bolu Yapı Mobilya Ev Tekstili Fuarı 21-24 Eylül tarihlerinde 10.30- 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

WhatsApp Image 2023-09-12 at 17.06.16

Editör: Servet GÖKÇEK