AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bolu’ya kazandırılacak “Millet Bahçesi”  ile ilgili yakın zamanda Bolu’nun millet bahçesine kavuşacağının müjdesini verdi. Aydın; “Millet Bahçesinde Bolu’ya başka bir katma değer sağlayabileceğini düşündüğümüz bir takım değişiklikler vardı. O talep şimdi bakanlıkta çalışılıyor. İnşallah çok daha güzel bir Millet Bahçesi’ne kavuşacak Bolu” dedi.

Özel HABER: EBRU BUKET DÖNMEZ

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu’ya yapılması planlanan Millet Bahçesi hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmüş o görüşmenin ardından açıklamalarda bulunarak Millet Bahçesi projesinin tamamlanmış olduğunu ve TOKİ marifetiyle ihalenin yapıldığını duyurmuştu. AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, millet bahçesi projesi ile ilgili yeni gelişmeleri aktardı.

“BOLU’YA KATMA DEĞER SAĞLAYACAK”

Millet Bahçesinde Bolu’ya yakışacak bir takım değişikliklerin yapılması için çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken Arzu Aydın; “Millet Bahçesi ile ilgili bir sıkıntımız yok, çalışmalarımız devam ediyor. En son hem Bakan Yardımcımızla hem Bakanımızla görüştük. Bizim Millet Bahçesinde Bolu’ya başka bir katma değer sağlayabileceğini düşündüğümüz bir takım değişiklikler vardı. O talep şimdi bakanlıkta çalışılıyor. Onu hemen değil de olduktan sonra söyleyelim. Ama Millet Bahçesinin içinde olması gerektiğini düşündüğümüz ve Bolu’da olmayan bir şey de olsun, vatandaşlarımız faydalansın istemiştik. ‘Projenin içine dahil edebilir miyiz’ noktasında bir çalışmaları var Bakanlığın, onu da takip ediyoruz. İnşallah çok daha güzel bir Millet Bahçesi’ne kavuşacak Bolu…” dedi.

Editör: TE Bilisim