(HABER MERKEZİ) - Evrensel Hafızlar Derneği Bolu Şube Başkanı Zafer Yıldırım ve Dernek Yönetimi Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret etti.

Evrensel Hafızlar Derneği Bolu Şubesi olarak Sosyal Tesiste gerçekleştirilen toplantıya; Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Gerede Müftüsü Yüksel Başkan, Yeniçağa Müftüsü Hasan Dinç, Ankara Geredeliler Derneği Başkanı Cafer Alagöz, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Turhan Anaç, Dernek Üyeleri ve ev sahibi olarak Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar katıldı.

Gerede Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı nedeniyle hafta sonu Gerede’ye gelen heyet, Gerede Belediyesi Esentepe Sosyal Tesiste Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret ve toplantı sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Evrensel Hafızlar Derneği Bolu Şubesinin toplantısına ev sahipliği yaptık, birlikte istişarelerde bulunduk. Evrensel Hafızlar Derneği Bolu Şube Başkanı Zafer Yıldırım’a, beraberindeki heyete ve tüm misafirlere ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK