Bolu Er Gıda, Kurumlar Vergisi Mükellefleri arasından gerçekleştirilen çalışma kapsamında, gerçekleştirildiği yüksek ihracat ve çalışmaları nedeniyle Bolu Valisi Erkan Kılıç imzalı teşekkür belgesi aldı.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’daki Kurumlar Vergisi Mükellefleri arasında, 2021 yılı içerisindeki faaliyetleri üzerinden inceleme yapılarak; ihracat, istihdam ve vergi ödemeleri incelendi.

Bu kapsamda, Bolu’da en yüksek ihracat yapan firma olarak Er Gıda’ya Bolu Valiliği tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Belge, Bolu Er-Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Söbütay tarafından alındı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın imzasıyla takdim edilen belgede, “İlimiz Kurumlar Vergisi Mükellefleri arasında, 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğunuz yüksek ihracat ve bu konuda sergilediğiniz önce ve örnek tutumlarınızla ülke ekonomisine yaptığınız değerli katkılarınız sebebiyle, şirketinizin yönetim kurulu başkanını, üyelerini ve diğer çalışanlarını kutlar, bu anlamlı davranışınız dolayısıyla teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” ifadeleri yer aldı.

 

Editör: TE Bilisim