(HABER: ASLI AKIŞ) – Spor, eğitim, tarım, kültür, ulaşım ve alt yapı hizmetleriyle Bolu’nun tüm kesimlerini kucaklayan çalışmalar hayata geçirildiği başlayan İl Genel Meclisinde bütçe maratonu tamamlandı.  2024 yılı bütçesi 505 milyon 950 bin TL olarak karara bağlandı.

Yaşar Yüceer Başkanlığında 01 Kasım Çarşamba günü başlayan İl Genel Meclisinde bütçe maratonu Cuma günü gerçekleşen oturumla sona erdi.

Toplantıda ilk olarak 2024 yılı il özel idare bütçe kararnamesi meclis üyelerinin oy birliği ile oylanarak kabul edildi. Akabinde 2024 yılı il özel idare gelir ve gider bütçesi görüşüldü meclis üyelerinin oy birliği ile onaylandı.

“2024 YILI İL ÖZEL İDARE BÜTÇEMİZ HAYIRLI OLSUN”

Bütçe oylamasının ardından İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, 2024 bütçesinin hayırlı olması temennisinde bulunarak; “İl Genel Meclisimizde Kasım Ayı bütçe toplantılarımızı tamamladık. Kurumlardan gelen talepler doğrultusunda, komisyonlarımızca yapılan çalışmalar neticesinde 2024 yılı bütçemizi 505 milyon 950 bin TL. olarak belirlemiş olduk. Bütçenin oluşmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz olmak üzere, Özel İdare Genel Sekreterimize ve birim müdürlerine, İl Genel Meclisimizin çok değerli üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2024 yılı bütçemizin ilimize, ilçelerimize ve köylerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bundan önce yaptığımız bütçeler gibi bu bütçemizin de açık vermeden hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Toplantı Aralık Ayı İl Genel Meclisi toplantılarının başlangıç gününün belirlenmesi ile sona erdi.

Editör: Oğuzhan EKE