Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Heyeti, İyi Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler ve yönetimine ziyarette bulundu.

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette; Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Selma Hancıoğlu ve Salıbeyler Mahallesi muhtarı Mehmet Karaman, Güler’e muhtarların sorunları ve taleplerini aktardı.

“HİZMET SÖZLERİNİN SONUNA KADAR YAPILACAĞINA İNANIYORUZ”

Ziyarette, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu, hayırlı olsun dileklerini sunmak üzere geldiklerini ifade ederek; “26 Kasım seçimleri güzel ve demokratik bir havada geçti. Bunun en büyük sağlayıcısı da sizler oldunuz ve sonucunu iyi şekilde aldınız. Bu dönemin daha verimli ve iyi geçeceğine inanıyoruz. Özellikle sizin gibi deneyimli siyaset adamı nezdinde bu sözleri söylüyoruz. Bolu’ya vermiş olduğunuz hizmet sözlerinin de sonuna kadar yapılacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

“MUHTARLAR BİZİM SİYASETİMİZİN TEMEL YÜRÜTME ORGANIDIR”

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunarak; “Muhtarlar bizim siyasetimizin temel yürütme organıdır. Belediye ile vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedirler. Halkın sorunlarının çözümü noktasında çalışan bütün muhtarlarımıza canı gönülden Teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

Ziyaretin akabinde ardından Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu ve heyeti Başkan Murat Güler’e güzel dileklerinin ardından parti binasından ayrıldı.

Editör: TE Bilisim