Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan kongresinden sonra merkez ilçe başkanlığına seçilen Hakan Aydın ve yönetimi seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı, göreve başladı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan kongrelerinin tamamlanmasından sonra yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimleri mazbatalarını almaya başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan MHP Merkez İlçe Kongresi’nde büyük bir teveccühle seçimi kazanan Hakan Aydın ve yönetimi mazbatasını alarak görev başladı.

Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Aydın’a Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

“KONGRE SÜRECİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE GEÇTİ”

Mazbata alım töreni sonrası Bolu Adliyesi önünde konuşan Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın; “14-19 ağustos tarihleri arasında Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim sürecini başlatmıştık. İlçelerimizin hepsini tamamladık. En son merkez ilçe kongremizi yaptık. Birlik ve beraberlik içerinde bir kongre süreci geçti. Yoğun bir katılımla tek liste olarak kongremizi gerçekleştirdik.  Mevcut yönetimin üzerine yeni isimler koyduk” şeklinde konuştu.

“MİLLETVEKİLİMİZ VE İL BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ İLE YOLUMUZA DEVAM”

Aydın, genel seçimlerde olduğu üzere yerel seçimlere de aynı özveri içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak; “Yeni isimlerle birlikte yaklaşan yerel seçimlere daha kuvvetli bir yönetim ile devam edeceğiz inşallah. Bundan sonraki süreçte de Milliyetçi Hareket Partisi’nin son 8-9 aydır gösterdiği özverili birlik beraberlik içerisindeki çalışmalarımıza bundan sonrada milletvekilimiz İsmail Akgül ve il başkanımız İlhan Durak’ın desteği ile devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE