Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili adayı Adem Evcil, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem milletvekili genel seçim sonuçlarının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyarette bulundu. Evcil; “30.080 oyla Bolu MHP tarihinin en yüksek oy oranına ulaştık. Kazanan Cumhur İttifakı” dedi.

MHP Bolu Milletvekili adayı Adem Evcil, Bolu’nun 24 Haziran seçim sonuçları ile bilgilendirme yapmak için Ankara’ya gitti.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Evcil, oy dağılımlarının Bolu’da tarihinin en yüksek oya sahip olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabından yaptığı görüşme hakkında açıklamada Bulunan Evcil şunları kaydetti:

“Türk Dünyasının Bilge Lideri Sn. Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ederek ilimizden çıkan seçim sonuçları ile ilgili kendilerini bilgilendirdik. 30.080 oyla Bolu MHP tarihinin en yüksek oy oranına ulaştığımızı kendilerine bildirdik. Kendilerinin 30.080 yiğit dava arkadaşımızın şahsında tüm hemşerilerimize selamları var.

Cumhur ittifakı toplam oy dağılımı; Ak parti 104.842, MHP 30.80, Toplam; 134.922

Referandumda oy avcılığına düşenler tabloyu iyi okusun. Kazanan Cumhur İttifakı. MHP Bolu kayıtsız, şartsız liderinin emrinde. Ne Mutlu Türküm Diyene. Teşekkürler Bolu.”

 

Editör: TE Bilisim