Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İlkay Bağatır, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bağatır, mesajında “Zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, Türkiye'yi özgürlüğe kavuşturan altın bir sayfadır” dedi.

Haber: Selda Selin Özbay

Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İlkay Bağatır, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 30 Ağustos zaferinin büyük zorluklara rağmen başarıyla sonuçlanmasına değindi. Bağatır, geçmişten günümüze tüm gazi ve şehitleri minnetle andıklarının altını çizdi.

“CUMHURİYETİMİZİ, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE DAHA DA YÜCELTMEK”

İlkay Bağatır, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları ifade etti:  “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 30 Ağustos günü, zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, Türkiye'yi özgürlüğe kavuşturan altın bir sayfadır. 30 Ağustos Zaferi’yle, tam bağımsız, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolu açılmıştır. Bugün bizlere düşen en önemli görev, bütün imkansızlıklara ve yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde daha da yüceltmek ve güçlendirmek olmalıdır. Büyük zaferin yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın isimsiz kahramanları olmak üzere geçmişten günümüze tüm gazi ve şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz.”