(HABER: SERVET GÖKÇEK) - Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar’ın girişimleri ile Türkiye’nin milli ve yerli milli otomobili TOGG kurumun envanterine dahil edildi.

foto galeri gif

TOGG’un tanıtımına,  Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar ve TSO üyeleri katılım sağladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda yapılan kura çekimi neticesinde 67. Sıradan almaya hak kazandıklarını aktaran TSO Başkanı Alemdar, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bolu İş dünyasına kazandırıldığını aktardı.

“67. SIRADAN TESLİM ALMAYA HAK KAZANDIK”

Programda konuşan TSO Başkanı Abdullah Alemdar; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Türk İş Dünyasının lideri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız, Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı ve TOBB’unda hissedarı olduğu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda yapılan kura çekimi neticesinde 67. sıradan teslim almaya hak kazandığımız ülkemizin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG T10X akıllı cihazını Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bolu İş dünyamıza ve ilimize kazandırmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

“ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN”

Türkiye’nin milli ve yerli milli otomobili TOGG’un kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Alemdar; “Bu gurur ve mutlulukla Yerli ve milli otomobilin ülkemize kazandırılmasında öncü olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak Türkiye'nin ilk elektrikli otomobil fabrikasının kurulmasında etkin rol oynayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve emeği geçen herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan her vatandaşımıza da bu ve bundan daha iyilerini inşallah bir gün kullanmayı hep birlikte bizlere de görmeyi nasip etsin.” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK