Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X'in Bolu’da halk ile bir araya getirildi.

Haber: Servet Gökçek-Burhan Yeşiltaş

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Milletvekili adayları Yüksel Coşkunyürek, Arzu Aydın, Kazım Konak Togg aracını Bolu’ya getirerek vatandaşlar ile buluşturdu. TOGG’u vatandaşlar büyük bir coşku ve yoğun katılım ile karşıladı.

TOGG ile vatandaşların fotoğraf çekmek istemesi üzerine izdiham yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları uzak tutmakta zorluk çekerek Bolu Valiliği önüne getirildi.

İlk yerli otomobil TOGG’dan Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Milletvekili adayları Yüksel Coşkunyürek, Arzu Aydın, Kazım Konak inerek vatandaşı selamladı.

“ARACIMIZ BUGÜN AKŞAMA KADAR BURADA”

Selamlamaların ardından Ak Parti İl Başkanı Suat Güner konuşma yaptı. Güner, vatandaşların miting havasında bir karşıladıklarını aktararak, “Elimde bir yazı var. Her şeyi özetleyen bir yazı. Çok araba geçti yolumuzdan, Bugünde TOGG geçecek Bolumuzda. Bugün burayı bir miting havasına döndüren bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bizim bugün özellikle Bolu’da yerli ve milli olan 60 yıllık Türkiye Cumhuriyetinin hayali olan yerli otomobilimizle ilgili bir lansman yapalım dedik. Çok güzel bir katılımla burayı bir miting havasına çevirdiniz. Daha güzel yarınlara Cumhuriyetin yeni yüzyılına hep beraber. Aracımız bugün akşama kadar burada. Bugün ona dokunmak, içine oturmak onunla hemhal olmak isteyen herkes için burada. Ama gerçek miting burada. Biliyorum ki Pazar günü sandıkta tecelli edecek vatandaşın özgür iradesiyle Cumhuriyetin yeni yüzyılına Bolu’dan en güçlü sesi buradan görüyoruz. Bizim başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun. Bugün burayı miting havasına döndüren Bolulu hemşerilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Pazar günü sandıklara da bu miting havası yansıyacak. Bolu’da sandıklar patlayacak inşallah” dedi.

“BU MİLLET HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Güner’in konuşmasının ardından Ak Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Kazım Konak vatandaşlara seslendi. Konak, hep birlikte yola devam edeceklerini söyleyerek, “Bir ve beraber olduğumuzda neleri başaracağımızı hep birlikte görüyoruz. İnşallah 14 Mayıs’tan sonrada Türkiye olarak hep beraber, hep birlikte inşallah yolumuza devam edeceğiz. Bu millet her şeyin en iyisine layık. İnşallah daha iyilerini yapacağız. Bugün burayı mitin alanına çeviren çok değerli hemşerilerimize, kardeşlerimize, gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyi olacağız. Bölgesinde güçlü bir Türkiye olacağız. Allah birlik ve beraberliğimiz daim eylesin” şeklinde konuştu.

“MİLLETİN SAYESİNDEDİR”

Kazım Konak’ın konuşmasının sonra Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Arzu Aydın konuşma yaptı. Aydın, yerli ve milli aracı Bolu’ya geleceğini duyurduklarını fakat vatandaşlar tarafından miting havası oluşturduklarının altını çizerek, “Bizim amacımız bugün bir miting yapmak değildi. Yalnızca sosyal medyadan yerli ve milli aracımızın Bolu’ya geleceğini duyurduk. Ancak Bolu öyle bir Bolu ki, yerli ve millinin yalnızca sözde değil cisme dönüşmüş halini görmek için yani yerli ve milli olduğunu göstermek için bu millete, devlete, bayrağa sahip çıkacağına göstermek için burada toplandı. Bugün Türkiye’de yerli ve milli olmak cisme dönüşmüştür. O milletin sayesindedir” ifadelerini kullandı.

“TOGG’UMUZ BOLU’DA HEMŞERİLERİMİZLE BULUŞTU”

Aydın’ın konuşmasının ardından Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Yüksel Coşkunyürek vatandaşlara seslendi. Coşkunyürek, alanı dolduran vatandaşlara teşekkür ederek, “Bugün bu alanı dolduran Bolulu hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Bugün yapamazlar dedikleri, fabrika nerede dedikleri, seri imalat nerede dedikleri ve bunları İtalya’dan getiriyor dedikleri bugün TOGG’umuz Bolu’da hemşerilerimizle buluştu. Bugün akşama kadar burada. Bütün hemşerilerimiz arabamıza dokunmuş olacak, tanımış olacak, görmüş olacak. Varsın onlar kıskansın. Onlar yerli ve milli olayından gurur duyamıyorlar. Onlar Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize kazandırdığı eserlerden gurur duyamıyorlar. Allah onlara da nasip etsin. Seçime çok az bir süre kaldı. Yaklaşık 1 aydır vekillerimizle, teşkilatlarımızla birlikteyiz. Çok güzel bir çalışma ortaya koyduk. İnşallah Pazar günü de bunun neticesini sandıkları patlatarak hep birlikte alacağız” dedi.

Yerli ve milli araç TOGG vatandaşlara açık bir şekilde akşam saatlerine kadar, istedikleri gibi incelemeleri için Bolu Valiliği önüne bırakıldı.

9-17-48-26-44-135-113-211-432-29

Editör: Servet GÖKÇEK