(Haber: Selda Selin Özbay) - Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkanı Adayı İlhan Durak, Bolu Belediye Başkanı Adayı İlhan Durak ve Milletvekili İsmail Akgül Bolu'da yaşayan Düzcelilerle buluştu.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkanı Adayı İlhan Durak, seçim kampanyası kapsamında Bolu'da yaşayan Düzcelilerle buluşarak projelerini anlattı. Kamu kafede gerçekleşen bu önemli buluşma, yoğun ilgiyle karşılandı.

Buluşmada, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de İlhan Durak'a eşlik ederek destek verdi. İki isim, Bolu ve Düzce'nin ortak sorunlarına ve çözüm önerilerine dair detaylı bir şekilde konuştu. İlhan Durak, Bolu'nun kalkınması ve gelişmesi için hazırladığı projeleri samimiyetle aktarırken, Düzceliler de sunulan bu projelere tam destek verdi.

Projelerini Anlattı ve Tam Destek Aldı

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu'nun kalkınması ve gelişmesi için hazırladığı projeleri detaylı bir şekilde aktardı. Durak, Düzcelilerin ilgi ve desteğinden memnuniyetini dile getirirken, projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

Düzcelilerin takdirini kazandı

İlhan Durak'ın projeleri arasında yer alan altyapı çalışmaları, sosyal hizmetlerin iyileştirilmesi ve ulaşım sorunun çözüme kavuşturulması için hazırlanan projeler, Düzcelilerin takdirini kazandı. Bolu’da yaşayan Düzceliler, MHP Bolu Belediye Başkanı adayı İlhan Durak’ın Bolu'nun geleceği için özverili çalışma isteğini takdir ederek desteklerini dile getirdiler. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ve Bolu Milliyetçi hareket partisi Milletvekili İsmail Akgül, buluşmanın ardından, Düzcelilerin geri bildirimlerini ve taleplerini dikkate alarak seçim çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler. Bolu'nun daha yaşanabilir bir şehir olması için kararlılıkla çalışacaklarını ifade ettiler.

Editör: Yasin Celal TORUN