Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca “Yolun İyilik Olsun” sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında, Bolu’dan Suriye’deki ihtiyaç sahipleri için 1 tır yardım malzemesi gönderildi.

Bolu İl Müftülüğü ve TDV Bolu Şubesi koordinesinde, "Yolun İyilik Olsun" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında hayırseverlerin desteği ile 1 tır dolusu ihtiyaç maddesi toplandı. Hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan Gıda, giyim, temizlik madddesi, halı, battaniye, kömür, soba, un, oyuncak, hijyen vb. ihtiyaç maddeleri ile yüklü tır, düzenlenen törenle Suriye’ye uğurlandı.

“HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”    

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen törende konuşan Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu: “Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubemiz, TDV Bolu Şubesi Kadın Kolları ve İlçe Müftülüklerimizin iş birliğinde, iyiliksever vatandaşlarımız ve personelimizin katkılarıyla 1 tır dolusu ihtiyaç maddesini İdlib’li kardeşlerimize gönderiyoruz. Yardım kampanyamıza katkılarından dolayı hayırsever Bolu’lu vatandaşlarımıza, din görevlilerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyor, gayretlerinin Yüce Allah katında kabul edilmesini diliyorum. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından çeşitli ihtiyaç maddesi yüklü tır, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından yapılan dua ile Suriye’ye uğurlandı.

Editör: TE Bilisim