Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Psikososyal Destek Ekiplerinin İzmir'de yaşanan deprem nedeniyle bölgeye gönderildiğini duyurdu. İzmir depremi sonrası bölgede yürütülen psikososyal destek çalışmalarına destek olmak üzere Bolu psikososyal destek ekibimiz yola çıktı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Psikososyal Destek Ekipleri İzmir’in Seferihisar İlçesi'nde meydana gelen Richter ölçeğine göre 6.6 büyüklüğünde depremin ardından depremden etkilenen vatandaşlarımızın en kısa sürede normal yaşamlarına dönmelerini sağlamak amacıyla ihtiyaç tespiti, psikolojik ilk yardım ve bilgilendirme yapmak amacıyla Bolu’dan yola çıktı.

2 SOSYAL ÇALIŞMACI 2 PSİKOLOG İZMİR’E GÖNDERİLDİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Seferihisar depremi nedeniyle, Valiliğimizin Koordinesinde 1’i muhabere 9 araç ile 17 personelimizi İzmir’e sevk etmiştik. 5 kişilik JAK Arama Kurtarma Timi ve psikolojik destek için 2 sosyal çalışmacı 2 psikolog’ da bölgeye gönderilmiştir. Kamuoyumuzun bilgilerine sunulur” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim