Bolulu Muhtar Eşleri TBMM’de AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ziyaret etti. Aydın ve Küpçü’nün ağırladığı muhtar eşleri hem AK Parti grup toplantısına da katıldı.

Ankara’da AK Parti Bolu Milletvekilleri Av. Arzu Aydın ve Av. Fehmi Küpçü ile görüşen muhtarların eşleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitap ettiği AK Parti haftalık olağan grup toplantısına katıldılar.

“MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZİN YERELDEKİ EN KUVVETLİ TEMSİLCİLERİ”

AK Parti Bolu Milletvekili Av. Arzu Aydın’ın daveti üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelen Merkez Köy Muhtarlarının eşlerinin ziyareti ile ilgili açıklama yapan Aydın; “Muhtarlarımız, devletimizin yereldeki en kuvvetli temsilcileri. Bu defa muhtarlarımızı değil, Bolu Merkez Köy muhtarlarımızın saygıdeğer eşlerini Ankara’da misafir ettik. Bolu’dan gelen hemşehrilerimizle güzel, verimli bir program oldu. Gazi Meclis’te Grup Toplantımıza katılan misafirlerimiz, ardından TBMM Genel Kurul Salonu’na katılarak meclis gündemini takip ettiler.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen Grup Toplantısı’na katıldıktan sonra Meclis Genel Kurulunu da takip eden ve TBMM’yi gezen Muhtar Eşleri hatıra fotoğrafları çektirerek meclisten ayrıldı.

Editör: TE Bilisim