(HABER: ASLI AKIŞ- EBRU BUKET EKE)-  Bu akşam çekilişi yapılacak olan milli piyango için bilet almayı son güne bırakan Bolulu vatandaşlar Eldemir Büfe 08 önünde sıraya girdi.

Yeni yıla girmeye saatler hala milli piyango bayisi önünde kuyruklar oluştu. Bolulular 31 Aralık 2023 gecesi gerçekleştirilecek olan Milli Piyango çekilişi için heyecan dolu bir bekleyiş içerisinde.

Eldemir Büfe 08 işletme sahibi Emre Eldemir, biletlerin hepsinin satıldığına işaret ederek; “Bu sene iki çeşit bilet vardı. Biri her zaman sattığımız geleneksel bilet diğeri makineden oynanan bilet. Geleneksel biletimiz tükendi. Diğerinin satışı da saat 18.00’de kadar makinden ve istenilen numaralar tercih edilerek satışta olacak” şeklinde konuştu.

Bayide geleneksel biletler bitti ama umutlar tükenmedi. Yoğunlukta giderek artıyor.

“YOĞUN İLGİDEN ÇOK MEMNUNUZ”

Emre Eldemir, kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “400 milyon TL’yi burada vereceğiz. Buna inanıyoruz. Sizlerin aracılığı ile tüm Boluluların ve herkesin yeni yılını kutluyoruz. Bizlere gösterilen yoğun ilgiden dolayı da teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.  

Geçmiş yıllarda örneği çok. Büyük ikramiyeler verildi bu bayiden. Emre Eldemir de yine iddialı konuştu.

“UMARUM BOLU’YA VERİRİZ BÜYÜK İKRAMİYEYİ”

Hedefi büyüttüklerini kaydeden Eldemir; “Bizim bayimize şehir dışından sadece bilet almaya gelip dönen insanlarda var. Biraz meşhur olmuşuz. İnşallah Bolu’dan bir arkadaşımıza veririz büyük ikramiyeyi. İddiamız devam ediyor büyük ikramiye Bolu’ya çıkacak büyük ihtimal. Çünkü son 6 yılda 1-2 ve 6 milyon gibi ikramiyeler verdi. Bu sene hedefi büyüktük. Herkes iyi yıllar diliyorum” dedi.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için geri sayım başladı. Bu yıl büyük ikramiye tam 400 milyon TL.

Editör: Ebru Buket EKE